Stayve BB Glow är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för ett hälsosamt och strålande utseende. Passar både kvinnor och män.

En BB Glow behandling är en lättare microneedlingbehandling (fraktioner mesoterapi). BB-serumet slussas ner successivt ner i huden med en microneedlingpenna och sterila NANO-nålar, även övre och nedre ögonlock går att behandla.

Denna behandling ger en omedelbar och gradvis effekt av en strålande och jämnare hudton. Serumet minskar pigmenteringar, ökar hudens elasticitet och kollagenproduktionen, även en minskning av fina linjer, rynkor och stora porer. Berikar huden med antioxidanter och vitaminer.

Resultat märks direkt, men serumets effekt förstärks successivt i ca 2 veckor efter behandlingen.

Hur många behandlingar behövs?

Det behövs ca 4 gånger och det ska vara ca 10 dagar mellan varje behandling.

Hur länge håller resultatet?

Detta är individuellt, man bör göra en behandling efter ca 5-6 månader för att bibehålla resultatet.

Vad ska man tänka på efter behandlingen?

Man ska inte sola, basta och hårdträna. Om det är sol, är det viktigt att man använder en ansiktskräm med solfaktor spf 30, i 2 veckor.

Eftervård:

Kunden får med sig Stayve repairkräm, som hjälper huden att läka snabbare och lugnar huden från eventuella irritationer. Denna kräm hjälper även till att reparera huden med hjälp av ingredienser så som lanolin (skyddande, mjukgörande och fuktbevarande) och bio-peptid (stimulerar ny cellförnyelse, reducerar fina linjer och rynkor). Krämen ska användas i 2 dagar morgon och kväll. Viktigt att inte använda någon annan hudkräm. Krämen hjälper BB-serumet att stanna i huden och räknad som ett viktigt steg i behandlingen för bästa hållbarhet.

Detta kan ske efter en behandling:
Rodnad efter behandling som kan hålla i sig ca 2 dagar.

Viss svullnad kan upplevas i 1-2 dagar.

Svullnad under ögon kan förekomma ibland.

Små röda märken som kan hålla i sig i ca 3 dagar.

Huden kan eventuellt flaga lite, ”pilla” inte utan låt huden vara.

En BB Skin Glow behandling har inget att göra med proceduren ”camouflage” i kosmetisk pigmentering.

Tack vare de serum uppnås effekten av BB-kräm på huden som inte tvättas bort, men bibehålls under lång tid. BB Skin Glow serumet sätter sig på undre delen av hudlagret och inte på övre. Detta betyder att din hudton inte påverkas av BB Skin färgen, den anpassas efter din färg och det spelar ingen roll om du är blek eller brun. Därför går det att sola, för färgen anpassar sig alltid efter din hudton.

Priser:

1 Behandling: 1495:-

Kur på 4 Behandlingar: 4995:-