MICRO-NEEDLING

Revive MN är en professionell microneedling penna för medicinsk och estetisk bruk. Revive MN har naturligtvis Medical CE godkännande.

Micro-needling är en Anti-Ageing behandling som effektivt förbättrar hudens textur och spänst samt minskar fina linjer och rynkor, utan lång återhämtningstid eller biverkningar.

Hudföryngring
Acneärr
Åldrande hud
Kirurgiska ärr
Bristningar
Stora porer
Rynkor och fina linjer
Ökar upptagningsförmågan av serum som tillförs huden.

VAD ÄR MICRO-NEEDLING?

Micro-needling från Amiea Med är en avancerad fraktionerad nålbehandling som stimulerar produktionen av kollagen och förbättrar hudens textur och välmående. Genom att penetrera huden med små mikro-nålar orsakar man en kontrollerad skada som gör att huden börjar att reparera området. När reparationen satt igång börjar kroppen att frisätta tillväxtfaktorer och fibroblaster som ökar produktionen av kollagen och elastin, som gör att huden blir spänstigare, mer  välmående och slätare.

HUR FUNGERAR DET?

Micro-needling är en automatisk fraktionerad nålbehandling med 6 sterila nålar som skapar 100-tala mikro-kanaler i huden. Dessa mikro-kanaler stimulerar en läkande process i huden och optimerar penetreringen av vårdande och näringsrika ingredienser.
I använder oss av Filogra NCTF Vitamincocktail tillsammans med Amiea Med.