Mccosmetics NY Kemiska Peelingar

Klinik kemiska Peels, en serie kvalitetssäkrade Peels. Dessa Peels verkar för att korrigera specifika hudproblem, motverka hudens åldrande och bevara god hudhälsa. Behandlingen eliminerar en del av hudens övre skikt, vilket stimulerar till vävnadsförnyelse för att återskapa struktur och ny mer vital hud. Dessa Peels finns i lätt, mellan och kraftig fjällning, med 12 olika Peels.

Magic Champange Peeling

Magic Champange peeling, är en multiaktiv peeling med exfoliering och antioxidanter som möjliggör en fantastisk förnyelse av hudens struktur.  Behandlingen rengör även på djupet och förminskar porerna. Tar även bort solfläckar och acneärr. Mellan behandlingarna ser man en synbart yngre och slätare och mer återfuktad hud.

Magic Champange är även anti-aging med en omedelbar effekt. Peelingen stimulerar hudens försvarsmekanism för att effektivt bekämpa t ex linjer/rynker, pigmentering och ökar blodcirkulationen.

– Man får en fantastisk fin lyster i huden.
– Ny cellförnyelse
– Tar bort döda hudceller och orenheter i huden.
– minskar rynkor och fläckar på huden.
– Ökar hudelasticiteten

Rekommenderas för alla hudtyper

Melano PEEL

Är en hudpigment behandling, som reducerar pigmentering, solfläckar, ojämn hudyta i epidermis (översta hudlagret). De aktiva ingredienserna som finns i Melano Peel hjälper till att ”blockera” melanin produktionen och reducerar fläckarna/pigmentet i epidermis. Samtidigt så bromsas åldersprocessen i huden.
Behandlingen är exfolierar och tar bort döda hudceller och stimulerar cellproduktionen, för ett effektivt resultat. Huden ljusas successivt upp.

– Reducerar ojämnhud, fin lyster
– Slätare hud och återfuktar
– Cellförnyelse
– Tar bort döda hudceller och orenheter i huden
– Reducerar rynkor och linjer
– Ökar fastheten i huden.

Denna behandling kan max göras 1-2 gånger/ år

Rekommenderas för pigmentering, ojämn hudyta och melasma.