Filler och Bodyfiller

Paola Fuentes grundaren av företaget Fuentes Care AB är en operationssjuksköterska och har förutom en gedigen kompetens inom hälso- och sjukvård i Sverige även erfarenhet av estetisk plastikkirurgi. Företagets vision är att höja standarden för estetiska icke kirurgiska behandlingar ute på marknaden. Detta genom att endast legitimerad personal med medicinsk kunskap ska utföra dessa behandlingar.

 

Skönhet är ett begrepp som många försöker beskriva men skulle man fråga olika personer vad de anser att skönhet är, är chansen liten att vi skulle få samma svar.

Skönhet för oss kommer i olika former och det är kunden som bestämmer vad hen vill förbättra med just sitt yttre. Det finns mycket vi kan hjälpa dig med, för att forma, förbättra och/eller framhäva strukturer i kropp och ansikte.

Som behandlare vill vi vara den hjälpande handen i att vårda din hälsa och skönhet. Ibland är det de små detaljerna som gör de största skillnaderna!

Läs mer om våra behandlingar på: http://fuentescare.se/

Ni är varmt välkomna att kontakta oss via mail: info@fuentescare.se eller boka era tider på Carmen Clare – Lounge Of Beauty!

 

Priser:

Läppförstoring 0,5 ml HYAcorp lips – 2500kr
Läppförstoring 1,0 ml HYAcorp lips – 3500kr

Kindben 1 ml HYAcorp face – 4500kr

Kroppskonturering
Icke-kirurgiskt Buttlift med HYAcorp mfl 2

”X-Large” 90 min 50 ml/ sida – 37 000kr
”Large” 75 min 40 ml/ sida – 32 000kr
”Medium” 60 min 30 ml/ sida – 26 000kr
”Small” 45 min 20 ml/ sida – 16 500kr
”X-Small” 25 min 10 ml/ sida – 8 500kr

 

Kära kunder, vi vill uppmärksamma att Fuentes Care är de enda i Malmö som ingår i ett samarbete med Est Medical just nu. Est Medical står bl a för trygghet och säkerhet och samarbetar endast med kliniker som har specialistkunskap inom terapiområdena och har legitimerad personal. Alla deras produkter är kliniskt testade, väldokumenterade och säkra. Est Medical är de enda leverantörerna för HYAcorp Bio Science produkterna i Sverige och Norge. Det innebär att andra kliniker som erbjuder behandling som bl a kroppskonturering med HYAcorp MFL 1 och HYAcorp MFL 2 bodycontouring (framförallt icke-kirurgisk Brazilianbuttlift) inte har ett samarbete med Est Medical i Malmö.
För er säkerhet ber vi er att välja era behandlare med omsorg. En seriös behandlare har medicinsk utbildning i grunden samt genomfört utbildning inom kroppskonturering via Est Medical och därmed erhållit certifikat för att arbeta med produkten och utföra behandlingar på ett säkert sätt.